martes, 31 de mayo de 2016

ALVOCAT AL FORN AMB OU I FORMATE PARMESÀ

Avui veurem una recepta sana i nutritiva, alvocat al forn amb ou i formatge parmesà, ideal per incorporar a la nostra dieta diària.

L'alvocat posseeix un alt contingut en olis vegetals, per la qual cosa es considera un excel·lent aliment quant a nutrició en proporcions moderades, a causa que té un gran contingut calòric i gras.

Ingredients per 2 porcions:
• 1 alvocat mitjà
• 2 ous
• Condiments a gust
• Paper d'alumini
• Formatge parmesano rallado al gust

Abans de començar preescalfam el forn a 218 °C.

Netegem l'alvocat, el desossem, i distribuïm el paper alumini en la placa per a forn.

Col·loquem l'alvocat al centre de la safata, i trenquem un ou sobre el forat.

Espolvorem amb el formatge parmesà ratllat i el posam al forn durant 15 minuts aproximadament.





No hay comentarios:

Publicar un comentario