martes, 7 de junio de 2016



Rotllos de cogombre i formatge

Avui vos duc un plat amb l'hortalissa estrella del mes d'agost, el cogombre. Presentem aquest refrescant aperitiu amb formatge Apetina, iogurt grec, olives i suc de llimona.

Ingredients:

  •  Arla Apetina (formatge)
  • Dos cogombres
  • Iogurt grec 60 ml
  • 6 Olives
  • 1 llimona
  • Menta
  • Xile
  • Pebre
Elaboració

1.- Aixafem amb una forquilla els daus del formatge Arla Apetina.


2.- Afegim el iogurt grec, les olives i barregem


3.- Espremem la llimona fins a aconseguir 15 ml i ho vam sumar juntament amb la menta, el chile i el pebre.

4.- Tallem tires llargues i fines de cogombre. Les enrotllem amb la nostra crema i inserim un escuradents en cada rollito perquè no es desmunti.

5.- Deixem els nostres aperitius en el frigorífic una o dues hores abans de presentar als convidats.




No hay comentarios:

Publicar un comentario