Rotllos de cogombre i formatge
Avui vos duc un plat amb l'hortalissa estrella del mes d'agost, el cogombre. Presentem aquest refrescant aperitiu amb formatge Apetina, iogurt grec, olives i suc de llimona.
Ingredients:
- Arla Apetina (formatge)
- Dos cogombres
- Iogurt grec 60 ml
- 6 Olives
- 1 llimona
- Menta
- Xile
- Pebre
Elaboració
1.- Aixafem amb una forquilla els daus del formatge Arla Apetina.
2.- Afegim el iogurt grec, les olives i barregem
3.- Espremem la llimona fins a aconseguir 15 ml i ho vam sumar juntament amb la menta, el chile i el pebre.
4.- Tallem tires llargues i fines de cogombre. Les enrotllem amb la nostra crema i inserim un escuradents en cada rollito perquè no es desmunti.
5.- Deixem els nostres aperitius en el frigorífic una o dues hores abans de presentar als convidats.
No hay comentarios:
Publicar un comentario